Om Oss

Om oss: 

Hobbyhuset er en nettbutikk, som selger produkter under kategorien "hobby". Vi er en registrert virksomhet i brønnøysundsregistrene under navnet Hobbyhuset Olsen. Våres organisasjonsnummer er: 918952039.


Vi legger vekt på kunnskap om produktene vi selger, det vil si at varene vi selger er utprøvd. Vi ønsker kun å selge varer av kvalitet. Kvalitet til billig pris er det vi ønsker å være kjent for.


Vi gir garanti på alle varer. Dersom man er i tvil om hvilken vare man vil ha, så er vi tilgjengelige på telefon, eventuelt på epost. Vi ønsker kontakt med distributører av varer til denne nettbutikken. Vi ønsker også kontakt med designere av strikkeoppskrifter.


Er du Strikkedesigner?

Dersom du er strikkedesigner og ønsker å selge dine oppskrifter på Hobbyhusets nettbutikk, er du velkommen til å kontakt oss på epost. Vi vil derfra kontakte deg for å gjøre en forhandling om dine oppskrifter. Det gjør ikke noe om du er ny i faget. Oppskriftene må uansett prøvestrikkes og sjekkes grundig før de eventuelt legges ut for salg. Vi ønsker å høre fra deg.


Er du garnprodusent?

Dersom du driver å produserer garn for et firma i Norge, ønsker vi i hobbyhuset kontakt med deg. Send oss en henvendelse på Epost så tar vi kontakt med deg per telefon.


Vi importerer kun av seriøse aktører. Vi holder til i Gangdalslia 51, 4618 Kristiansand.

Medarbeidere:

Det er foreløpig kun en medarbeider i firmaet. Alle våre ansatte vil gjøre det ytterste for å gjøre kunden fornøyd. Vi jobber for å finne de beste produktene, og for å levere alle ordre så fort som mulig.


Vi holder til i Kristiansand, og innenfor Kristiansandsområdet leverer vi veldig raskt. Vi er tilgjengelige på telefon og epost.


Andreas Olsen

Daglig leder

Hobbyhuset Olsen Enk. Gangdalslia 51, 4618 Kristiansand. Tlf: 40535639 - Foretaksregisteret: 918 952 039